Ontdek de nieuwe Volkswagen Golf met 7% bijtelling, de GTE. Deze plug-in hybride versie van de Golf is voorzien van een 1.4 TSI-benzine motor met 110 kW/150 pk en een elektromotor van 75 kW/102 pk. Maar liefst goed voor een gezamenlijk vermogen van 150 kW/204 pk en maximaal 350 Nm koppel. De nieuwe Golf GTE is standaard leverbaar met een zestraps DSG-transmissie. De elektromotor wordt gevoed door een lithium-ion-accu met een capaciteit van 8,8 kWh. De Golf GTE is vanaf nu bestelbaar. Meer weten over deze hybride Golf? Blijf op de hoogte.

>>> Vraag hier direct een scherpe offerte aan! <<<


Golf GTE: 7 procent bijtelling, rijden als een GTI

De nieuwe Golf GTE heeft een special ‘e-mode’. Hierdoor maximaal 50 kilometer elektrische rijden mogelijk. De maximale snelheid is 130km/uur tijdens het gebruik vande ‘e-mode’. Door de enorm zuinige plug-in hybride technologie is de CO2 uitstoot van de GTE slechts 35g/km. Dat betekent voor de zakelijke rijder slechts 7% bijtelling. Vraag ons naar de scherpe leasebedragen. Dat de GTE extreem zuinig is, betekent niet dat de rij prestaties achter uit gaan. De Golf hybride rijdt in 7,6 seconde van 0 tot 100km/uur en heeft een topsnelheid van 217 km/uur. De Volkswagen heeft een actieradius van 940 kilometer. Kortom, de Volkswagen Golf GTE is de ideale auto voor zowel korte (volledig elektrische) ritten in het stedelijk gebied als lange afstanden.

Efficiency en sportiviteit: perfect combinatie

Met de komst van de Golf GTE wordt er een nieuw lid toegevoegd aan de GT-familie. Sportiviteit en dynamisch rijgedrag gaan hand in hand samen. Het exterieur heeft als inspiratie de Golf GTI en de e-Golf. De nieuwe Golf GTE is voorzien van LED-dagrijverlichting in een C-vorm, blauwe GTI accenten zoals een opvallende bies in grille en koplampen. De Volkswagen Golf is nu de eerste auto in de wereld verkrijgbaar in alle mogelijke ‘aandrijfvormen’ van dit moment. Namelijk benzine, diesel, CNG (biogas/aardgas), elektrisch en plug-in hybride. In de toekomst zal ook rijden op waterstof mogelijk zijn.

Rijimpressie van de Volkswagen Golf GTE

Bekijk hier de rijimpressie van de nieuwe Volkswagen Golf GTE (Bron Autoweek). Volkswagen Golf GTE