De nieuwe Golf GTE leasen doet u heel gemakkelijk. Deze eerste plug-in hybride Golf met slechts 7% bijtelling is van alle gemakken voorzien en maakt leuk rijden verantwoord. Wij bieden een uniek lease aanbod. U least al een Golf GTE vanaf een zeer scherp maandbedrag! Elke Golf GTE wordt afgeleverd inclusief een plug-in hybride rijtraining om de vernieuwende techniek om te kunnen zetten in een gunstig praktijkverbruik.

>>> Vraag direct een lease-offerte aan! <<<


Auto zonder beperkingen

De GTE is ontwikkeld met het oog op dagelijkse bruikbaarheid. Zo trekt hij aanhangers tot anderhalve ton. De bagageruimte bedraagt een bruikbare 272 liter, met de achterbank neergeklapt zelfs 1.162 l. De vastgestelde elektrische actieradius bedraagt 50 km, dankzij de 40 liter benzinetank komt de totale reikwijdte op 940 km.

Volgeladen

De uitrusting van Golf GTE is royaal te noemen. Hoofd-, dagrij- en achterverlichting maken altijd gebruik van LED-techniek. Standaard zijn verder vier deuren, automatische airco, parkeersensoren rondom, een multifunctioneel stuurwiel, Bluetooth™ telefoonvoorbereiding en Radio Composition Media met 14,7 cm aanraakscherm. De Top Sportstoelen zijn bekleed met de bekende GTI-ruitjesbekleding met de accentkleur blauw. Kortom, het ontbreekt niet aan sportiviteit.

Aantrekkelijke opties

De Golf GTE is uit te rusten met veelgevraagde opties als adaptieve cruise control (€ 519,-), lane assist gecombineerd met dynamic light assist (€ 789,-) en een wegklapbare trekhaak (€ 799,-). Het populaire Executive Plus-pakket met infotainment Discover Pro, alarm ‘Plus’, spraakbediening en de Car-Net e-remote is er al voor slechts € 1.915,-.

Lease m

Wij leveren de Golf GTE met 7% bijtelling voor een zeer scherp maandtarief! In het maandbedrag zijn inbegrepen een zakelijk smart laadpunt waaraan twee auto’s tegelijk kunnen worden geladen en een laadpas met een tegoed voor 500 kilometer groene stroom - HollandseWind® van Eneco. Het leasen van de Volkswagen Golf GTE met 7% bijtelling combineert sportiviteit met een ongekende efficiĆ«ntie. Vraag direct een offerte aan.

* Verkrijgbaar in diverse kleuren & direct bestelbaar.